Prati nas

Vijesti

Neodgovorno

Umirovljenik zaražen koronavirusom pobjegao je iz splitske bolnice na Križinama

Trenutačno je u Hrvatskoj potvrđeno ukupno 2.030 osoba zaraženih koronavirusom, a 1.103 osobe su ozdravile. Dosad je preminulo pedeset i pet osoba.

Objavljeno

|

foto: Google Maps

Stariji muškarac (84) zaražen koronavirusom pobjegao je jučer iz splitske bolnice na Križinama. Policija ga je našla u njegovu stanu u gradskom predjelu Plokite. Nakon pola sata nagovaranja, ušao je u vozilo Hitne pomoći i vratio se u bolnicu.

Neki mediji pak javljaju da su policajci provalili u stan u koji se pacijent zaključao. Cijeli prostor kojim se zaraženi muškarac kretao dezinficiran je. Koji su bili razlozi njegovog samovoljnog napuštanja bolnice i ugrožavanja javnog zdravlja, nije objavljeno.

Podsjetimo, trenutačno je u Hrvatskoj potvrđeno ukupno 2.030 osoba zaraženih koronavirusom, a 1.103 osobe su ozdravile. Dosad je preminulo pedeset i pet osoba.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.