Prati nas

Show

glazba za nadu

Veličanstveni koncert Andee Bocellija dostupan je na Youtubeu

Na samo uskršnje jutro, slavni talijanski tenor Andrea Bocelli održao je koncert u posve praznoj milanskoj katedrali. Snimka veličanstvenog koncerta dostupna je na Youtube kanalu slavnog tenora.

Objavljeno

|

Andrea Bocelli (screenshot: Youtube)

Obično se uspješnost nekog koncerta mjeri u broju prodanih ulaznica i prisutne publike, no talijanski operni pjevač Andrea Bocelli održao je možda i najvažniji koncert u svojoj karijeri u potpuno praznoj milanskoj katedrali.

Dosad neviđeni glazbeni spektakl pod nazivom “Glazba za nadu” održan je na samo uskršnje jutro u posve praznom milanskom Duonu, no bilo bi pograšno reći da publike nije bilo. Putem prijenosa uživo, slavnog talijanskog tenora pratilo je više milijuna ljudi širom svijeta

Dok je Bocelli izvodio repeortoar na kojem su se našli “Ave Maria”, “Sancta Maria”, “Domine Deus”, “Amazing grace” i druge poznate melodije, izmijenjivali su se kadrovi opustjelog Milana i drugih talijanskih gradova.

“Počašćen sam i sretan što su me grad i katedrala pozvali. Vjerujem u snagu skupne molitve, vjerujem u Uskrs, univerzalni simbol ponovnog rođenja koji svi, i vjernici i oni koji to nisu, sada trebaju”, rekao je slavni tenor.

Ako ste propustili ovaj veličanstveni koncert, čitava snimka dostupna je na Bocellijevom Youtube kanalu.

Uživajte!

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.