Prati nas

Show

Ne podnosi nedisciplinu

Zgrožena Tereza Kesovija: Ljudi ne nose maske ni rukavice, pljuckaju po tržnicama

U izolaciji joj prijatelji i obitelj donose potrepštine, a vrijeme si možda skrati i kakvim koncertom koji bi mogla preko društvenih mreža emitirati iz vlastite dnevne sobe.

Objavljeno

|

Tereza Kesovija (screenshot: N1)

Omiljena hrvatska pjevačica Tereza Kesovija postala je aktivistica u kampanji #ostanidoma. Kaže, u izolaciji joj nije dosadno, jer se dosada može ubiti na puno načina. Recimo, čitanjem zanimljivih knjiga, gledanjem edukativnih i silno zanimljivih dokumentarnih filmova, sređivanjem zanemarenih, a važnih dokumenata.

Ipak, to ne znači da joj je lako. “Izuzetno mi teško pada. U prvom redu nedisciplina pojedinaca. Evo, nedavno sam vidjela na HRT-u slike s tržnice Dolac: dva starija gospodina nonšalantno šeću tržnicom s rukama na leđima. Ni maske ni rukavice, usput glasno pričaju i pljuckaju”, kazala je za Slobodnu Dalmaciju.

U izolaciji joj prijatelji i obitelj donose potrepštine, a vrijeme si možda skrati i kakvim koncertom koji bi mogla preko društvenih mreža emitirati iz vlastite dnevne sobe. Baš poput brojnih domaćih glazbenika mlađih generacija.

“Rekla sam već da ne poznajem pojam dosade tako da ću se i time pozabaviti i sigurno nešto smisliti. U redovitom sam kontaktu s fanovima na svojoj Instagram stranici pa će o svemu biti na vrijeme obaviješteni, a i njihovi savjeti će mi dobro doći”, zaključila je zimzelena Tereza.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.