Prati nas

Vijesti

Stiže, samo što nije

Ministar Zdravko Marić najavio je umirovljenicima isplatu mirovina, stiže i povrat poreza

Komentirajući izbornu godinu, Marić je kazao da je ‘logično i opravdano’ što će biti kandidat na izbornoj listi HDZ-a.

Objavljeno

|

Zdravko Marić (screenshot: Al Jazeera)

Ministar financija Zdravko Marić kazao je u programu Nove TV da će se isplata mirovina provesti prije blagdana Tijelova, 11. lipnja, a samo dan kasnije trebala bi krenuti i isplata preplaćenog poreza.

“U lipnju imamo čitav niz stvari za platiti, krenut ćemo početkom mjeseca od mirovina, nakon toga 12. lipnja kreću povrati poreza na dohodak”, rekao je Marić. Potvrdio da je i dalje stoji kod izjave “da se sve može dirati, samo mirovine ne”.

“Tako je, neka umirovljenici znaju mirovine će im biti isplaćene prije Tijelova”, poručio je Marić.

Komentirajući izbornu godinu, Marić je kazao da je “logično i opravdano” što će biti kandidat na izbornoj listi HDZ-a. “Da na neki način podnesem račun. U kojoj izbornoj jedinici i na koje mjesto, to će odlučiti vrh stranke”, naglasio je Marić koji nije formalno član vladajuće stranke.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.