Prati nas

Show

Ozbiljno stanje

Mustafa Nadarević 77. rođendan dočekao je u bolnici: ‘Ne znam kada ću izaći’

Snimanje popularne humoristične serije prekinula je epidemija koronavirusa, a glumac je završio na zdravstvenim pretragama. Podsjetimo, u siječnju je obznanio da boluje o teške bolesti.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Mustafa Nadarević (screenshot Nova TV)

Regionalno omiljeni glumac Mustafa Nadarević proslavio je 77. rođendan – nažalost u bolnici. Naime, početkom ožujka u Sarajevu je počeo snimati nove epizode serije “Lud, zbunjen, normalan”, no snimanje je prekinula epidemija koronavirusa.

Glumac se vratio u Zagreb gdje je krajem ožujka u bolnici obavljao dodatne zdravstvene pretrage. Iako se u to vrijeme dobro osjećao, sada je za Avaz telefonski izjavio: “Još sam u bolnici. Ne znam kada ću izaći. Ne znam šta bih više rekao o svom stanju.”


Podsjetimo, Nadarević je sredinom siječnja otkrio da boluje od karcinoma pluća. Kako bi osvijestio javnost o potrebi brige za vlastito zdravlje, rekao je: “Mogu im poručiti da ne budu primitivni kao ja, da se plaše doktora. Meni je doktor još kao malom djetetu bio ‘jao’, od zubara nadalje, sve je bilo strašno. Dobro je da se ide na vrijeme na preglede, jer onda je izlječivost vrlo blizu.”

.

Show

Gradonačelniku Milanu Bandiću zabranjeno je govoriti tjedan dana

Iz ureda Milana Bandića priopćeno je kako je gradonačelnik u KBC-u Zagreb operiran te se osjeća dobro i na kućnoj je njezi.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Autor

Prvomajski grah u Maksimiru, 2019.

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić u petak je operirao glasnice i uspješno se oporavlja na kućnoj njezi, priopćeno je iz njegova ureda.

Operativni zahvat u KBC-u Zagreb prošao je bez komplikacija, gradonačelnik se dobro osjeća i očekuje povratak uobičajenim radnim obvezama već u subotu, do kada ga mijenja zamjenica doc. dr. sc. Olivera Majić. Zahvaljujući timskom i predanom radu suradnika – svi poslovni procesi Gradske uprave realiziraju se nesmetano, poručuju iz Bandićeva ureda.


Gradonačelnik bi svoje radne zadaće mogao početi obavljati i ranije, no uvažavajući preporuke liječnika prema kojima se treba suzdržavati od govora najmanje tjedan dana. Istovremeno, zahvaljuje svima na porukama podrške i željama za brz oporavak koje svakodnevno prima.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP