Prati nas

Vijesti

Nakon popuštanja mjera, nema većeg rasta broja oboljelih od koronavirusa

Na bolničkom liječenju je 195 soba, devet manje nego prethodnog dana, a na respiratoru je 13 bolesnika. Novih je 40 bolesnika ozdravilo od zaraze koronavirusom, ukupno je dosada 1.641 ozdravljenih.

Objavljeno

|

Maja grba-Bujević (screenshot: N1)

Broj novozaraženih od kornavirusa u Hrvatskoj je i dalje nizak. Prema podacima koje je na konferenciji za medije iznijela ravnateljica Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu, Maja Grba Bujević, u protekla 24 sata novih je šest slučajeva, a preminula je još jedna osoba. Ukupan broj inficiranih od početka epidemije je 2.125.

„Preminula pacijentica bila je 1949. godište i imala je cijeli niz kroničnih bolesti. Dugo smo se trudili, ona se dobro držala, ali nažalost je preminula“, objavila je ravnateljica Klinike ‘Dr. Fran Mihaljević’ Alemka Markotić.

Prvih 10 dana popuštanja mjera prolaze bez većeg rasta broja oboljelih osoba što nas ohrabruje u nastavku popuštanja mjera u trećoj fazi, izvijestio je nešto ranije na sjednici Vlade ministar unutarnjih poslova Davor Božinović.

Crveno – oboljeli, zeleno – izliječeni (foto: koronavirus.hr)
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.