Prati nas

Show

godine za njih ne postoje

Cher (74) izgleda odlično, no jeste li vidjeli njezinu mamu?

Legendarna pjevačica Cher ljubiteljica je estetskih zahvata i to nikada nije krila. No za razliku od brojnih kolegica, ona je uvijek znala pravu mjeru. Sada je otkriveno i od koga je to naslijedila. Naime, i njezina 94-godišnja majka izgleda odlično.

Silvija Novak

Objavljeno

|

Cher (foto: TheEllenShow/Youtube)

Da je poznata pjevačica Cher ljubiteljica kozmetičkih tretmana i operacija, nije nikakav tajna. O toj je temi više puta otvoreno govorila i priznala koje je sve zahvate obavila. No iako je vidljivo da je više puta otišla pod nož, Cher svoje estetske operacije jako dobro nosi, baš kao i godine. Naime, već su joj 74, no bilo bi vrlo lako zamisliti i da joj je 20 godina manje.

Cher očito zna što i kako radi, a sada je otkriveno i od koga je naučila kako se pravilno izvode estetski zahvati. Na svojem Instagram profilu objavila je fotografiju iz 2013. godine. Na njoj pozira u društvu majke, umirovljene kantautorice i manekenke Georgije Holt kojoj su 94 godine, iako to doista nitko ne bi rekao.


Ispod fotografije odmah su se zaredali komentari da je sada posve jasno od koga je Cher nasljedila ljepotu, ali i odnos prema esstetskim zahvatima, jer je i na gospođi Holt vidljivo da je nešto radila, ali sve to djeluje umjereno i prirodno.

“Tako se radi botoks”, kazala je jedna komentatorica, a druga je dodala da je za ovakav izgled potrebno i puno više od redovitih odlazaka estetskom kirurgu. “Vidi se da njih dvije doista paze na sebe”, glasio je još jedan komentar.

Inače, Cher je priznala da je operirala nos i grudi, zategnula višak kože na kapcima, napravile lifting obrva i lica te redovito odlazi na tretmane botoksom. Svoje tijelo hrabro je pokazivala pojavljujući se u vrlo smjelim i oskudnim kombinacijama na svojim koncertima i video spotovima.

A kad je u vrlo smjelom izdanju 1988. godine došla preuzeti svoga Oscara za ulogu u filmu Opčinjena, mnogi su se zapitali je li ipak možda malo pretjerala. Ona se na te primjedbe samo nasmiješila i rekla kako nije svako tijelo umjetničko djelo poput njezinog te da bi bila velika šteta ne pokazivati ga.

Cathie Bolander: Did you know you were a Diva before anyone knew the meaning?C: The first thing I said to the doctor…

Gepostet von Cher am Donnerstag, 13. März 2014

.

Show

Jadranka Kosor: ‘Za oca sam bila ‘ta osoba’, a ne kći. Pisala sam mu pisma, nije odgovarao’

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Autor

Nekadašnja premijerka i šefica HDZ-a, Jadranka Kosor, u programu HRT-a govorila je, između ostalog, i o privatnom životu. U emisiji “U svom filmu”, kazala je da je odrasla s bakom, da su se njezini roditelji rastali kada je imala dvije godine te da je otac zlostavljao majku.

“Majka me posjećivala dva, tri puta godišnje do sedme ili osme godine. To je bilo takvo vrijeme, ona je živjela u Međimurju, a ja s bakom u Lipiku, dolazila bi vjerojatno na godišnji odmor”, kazala je Kosor.


Otac joj je, kaže, jako nedostajao, a u Lipiku su je nazivali vanbračnim djetetom: “To je mala sredina, bila sam jedino dijete bez oca u razredu. Počeli su me maltretirati i tući. Ja sam odlučila da to mora prestati, žestoko sam se potukla s jednim dječakom, skoro sam mu oko razbila s jednom šalicom.”

Počela je tajno pisati pisma tati, ali odgovora nije bilo. “Maše mi poštar s ogromnom žutom kovertom. Sakrila sam kovertu pa otvorila da baka ne vidi. Uglavnom, moj otac je u toj velikoj žutoj koverti meni vratio neotvorena sva pisma koja sam mu pisala. To je bio trenutak koji opisujem kao konačno odrastanje. Tako to pamtim. Za tako malo dijete to je bila preteška trauma. Tada sam kao mala curica shvatila da mu ja ne značim ništa.”

Uz puno se emocija prisjetila situacije oko maturalne večeri kada mu je odlučila opet pisati: “Ja sam tati prije maturalne zabave pisala da sam najbolja u generaciji, da sam sjajna, priložila jednu fotografiju da vidi kako izgledam. Napisala sam da bi bilo dobro i da ga molim nakon svih pisama na koja nije odgovorio, da dođe, da mu to nudim kao vrstu deala (eng. dogovora), da dođe i otpleše ples sa mnom i da više nikada neće imati nikakvu obvezu prema meni. Napisala sam mu to suvereno kao djevojka od 17 godina.”

Kaže, zaista je bila uvjerena da će doći: “Došla je maturalna večer, ja neprekidno gledam na ta vrata. Moja je mama shvatila i jako se uvrijedila, rekla je ‘da sam ja njega zvala nakon svega što sam ja prošla’. Organizirano je da će ujak sa mnom otplesati ples. Sve dok nije zasvirao taj valcer, taj ples, bila sam uvjeren da će se otac pojaviti. Kada sam postala predsjednica Vlade, novinari su ga pitali o meni, je li ponosan, a on je jedva izgovorio: Ja o toj osobi ne želim govoriti. Dakle, ja sam i tada za njega bila ‘jedna osoba’, a ne kći.”

Ipak, otišla je ocu na sprovod. “Kad je bio bolestan, jer nada je čudo, nadala sam se da neće otići da mu ne pružim ruku. Nije se to dogodilo. Kad su mi javili da je umro, to je bila jedna užasna kombinacija. Ja kao kćer dolazim i izražavam sućut njegovoj obitelji, a ja sam njegova obitelj. To je bilo nešto potpuno nadrealno”, rekla je.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP