Prati nas

Show

godine za njih ne postoje

Cher (74) izgleda odlično, no jeste li vidjeli njezinu mamu?

Legendarna pjevačica Cher ljubiteljica je estetskih zahvata i to nikada nije krila. No za razliku od brojnih kolegica, ona je uvijek znala pravu mjeru. Sada je otkriveno i od koga je to naslijedila. Naime, i njezina 94-godišnja majka izgleda odlično.

Objavljeno

|

Cher o Tini Turner
Cher (foto: TheEllenShow/Youtube)

Da je poznata pjevačica Cher ljubiteljica kozmetičkih tretmana i operacija, nije nikakav tajna. O toj je temi više puta otvoreno govorila i priznala koje je sve zahvate obavila. No iako je vidljivo da je više puta otišla pod nož, Cher svoje estetske operacije jako dobro nosi, baš kao i godine. Naime, već su joj 74, no bilo bi vrlo lako zamisliti i da joj je 20 godina manje.

Cher očito zna što i kako radi, a sada je otkriveno i od koga je naučila kako se pravilno izvode estetski zahvati. Na svojem Instagram profilu objavila je fotografiju iz 2013. godine. Na njoj pozira u društvu majke, umirovljene kantautorice i manekenke Georgije Holt kojoj su 94 godine, iako to doista nitko ne bi rekao.

Ispod fotografije odmah su se zaredali komentari da je sada posve jasno od koga je Cher nasljedila ljepotu, ali i odnos prema esstetskim zahvatima, jer je i na gospođi Holt vidljivo da je nešto radila, ali sve to djeluje umjereno i prirodno.

“Tako se radi botoks”, kazala je jedna komentatorica, a druga je dodala da je za ovakav izgled potrebno i puno više od redovitih odlazaka estetskom kirurgu. “Vidi se da njih dvije doista paze na sebe”, glasio je još jedan komentar.

Inače, Cher je priznala da je operirala nos i grudi, zategnula višak kože na kapcima, napravile lifting obrva i lica te redovito odlazi na tretmane botoksom. Svoje tijelo hrabro je pokazivala pojavljujući se u vrlo smjelim i oskudnim kombinacijama na svojim koncertima i video spotovima.

A kad je u vrlo smjelom izdanju 1988. godine došla preuzeti svoga Oscara za ulogu u filmu Opčinjena, mnogi su se zapitali je li ipak možda malo pretjerala. Ona se na te primjedbe samo nasmiješila i rekla kako nije svako tijelo umjetničko djelo poput njezinog te da bi bila velika šteta ne pokazivati ga.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.