Prati nas

Vijesti

Nisu mu dali šansu

Mislav Kolakušić ostaje u Bruxellesu, za sve krivi građane

‘Dok god građani koji žele promjene ne stanu iza jednog čovjeka, koji svojim imenom i prezimenom jamči za provedbu programa, u Hrvatskoj neće biti promjena. Biti će izbora, ali promjena neće biti’, stoji u objavi.

Objavljeno

|

Mislav Kolakušić (screenshot: Youtube)

Europarlamentarac Mislav Kolakušić ne ide na parlamentarne izbore. “Iskreno mi je žao što građani nisu imali hrabrosti dati mi priliku da Hrvatsku očistim od korova”, napisao je na Facebooku.

“Na ovim izborima, nažalost, neće doći do apsolutno nikakvih promjena, dijelom zbog izbornog sustava, dijelom zbog toga što medijski promovirani treći putevi imaju samo jedan cilj, a to je prodati osvojene mandate HDZ/SDP-u”, stoji u objavi.

“Most je dvije godine imao ministre policije i pravosuđa i nisu napravili apsolutno ništa korisno, a sličan scenarij slijedi i na predstojećim izborima. Građani, ukoliko uistinu žele promjene i kad požele promjene, morat će stati iza jednog čovjeka i dati mu priliku da uredi Hrvatsku, a ne rasipati glasove kao posljednjih 20 godina”, zaključuje Kolakušić u objavi i poziva pratitelje da ju podijele na društvenim mrežama.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.