Prati nas

Show

Baka-servis

Pobjegao je od svoje obitelji, a sada mu se uselila punica. Harry i Doria sjajno se slažu

Britanski tabloidi javljaju da su harry i meghan u potrazi za vlastitom nekretninom u koju će smjestiti i baku Doriju.

Objavljeno

|

screenshot: The Royal Family Channel/Youtube

Prema pisanju britanskih portala, odbjegli članovi kraljevske obitelji, Harry i Meghan, ovih su dana dobili stalni baka-servis. Nakon mjeseci izolacije, pridružila im se umirovljena socijalna radnica Doria Ragland (63), majka Meghan Markle, koja slovi za neslužbenu dadilju jednogodišnjeg Archija.  

Neimenovani izvor za Daily mail tvrdi da Doria ima svoje odaje u prinčevom američkom zdanju te da je odnos nje i zeta – jednostavno sjajan. Drugi izvor tvrdi da Meghan želi pored sebe imati majku, budući da nema povjerenja u osobe izvan najužeg kruga obitelji i prijatelja.

Par je, podsjetimo, isprva želio živjeti u Kanadi no na kraju su unajmili vilu vrijednu oko 80 milijuna kuna u Los Angelesu. Britanski tabloidi javljaju da su u potrazi za vlastitom nekretninom u koju će smjestiti i baku Doriju.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.