Prati nas

Show

Baka-servis

Pobjegao je od svoje obitelji, a sada mu se uselila punica. Harry i Doria sjajno se slažu

Britanski tabloidi javljaju da su harry i meghan u potrazi za vlastitom nekretninom u koju će smjestiti i baku Doriju.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

screenshote: The Royal Family Channel/Koutube

Prema pisanju britanskih portala, odbjegli članovi kraljevske obitelji, Harry i Meghan, ovih su dana dobili stalni baka-servis. Nakon mjeseci izolacije, pridružila im se umirovljena socijalna radnica Doria Ragland (63), majka Meghan Markle, koja slovi za neslužbenu dadilju jednogodišnjeg Archija.  

Neimenovani izvor za Daily mail tvrdi da Doria ima svoje odaje u prinčevom američkom zdanju te da je odnos nje i zeta – jednostavno sjajan. Drugi izvor tvrdi da Meghan želi pored sebe imati majku, budući da nema povjerenja u osobe izvan najužeg kruga obitelji i prijatelja.


Par je, podsjetimo, isprva želio živjeti u Kanadi no na kraju su unajmili vilu vrijednu oko 80 milijuna kuna u Los Angelesu. Britanski tabloidi javljaju da su u potrazi za vlastitom nekretninom u koju će smjestiti i baku Doriju.

.

Show

Violeta iz Boljeg života je ljepotica i u 59. godini

Za Lidiju Vukičević vrijeme kao da je stalo. Ova atraktivna glumica plijeni izgledom kao i prije 30 godina dok je glumila u Boljem životu.

Silvija Novak

Objavljeno

|

Sjećate li se Violete iz Boljeg života? Za zanosnom crnog uzdisali su muškarci diljem bivše države, a žene su željele izgledati poput nje. No čak ni 30 godina nakon završetka emitiranja legendarne serija, glumica Lidija Vukičević ne izgleda ništa manje zanosno.

Na svojem Instagram profilu pokazala je kako uživa na crnogorskom primorju te svojim izgledom ostavila obožavatelje bez teksta. Naime, zanosna Lidija ima 58 godina.


Naravno, pratitelji na Instagramu zasuli su je komplimentima te se požalili da bi im od prizora moglo zastati srce.

Inače, osim glumom, Lidija se bavila i politikom. 2004. se učlanila u Srpsku radikalnu stranku, a 2007. godine je postala i zastupnica te stranke u Narodnoj skupštini Srbije. Politička karijera joj je trajala do 2012. kad je skupština raspuštena, a stranka na idućim izborima nije prešla izborni prag i ušla u parlament.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP