Prati nas

Vijesti

Neobjašnjivo

Radno vrijeme trgovina na Tijelovo 11. lipnja 2020. godine

Hrvatska već duže vrijeme bilježi nizak broj novozaraženih, a osim zabrane rada nedjeljom, ukinuta je i obavezna dezinfekcijska pauza ta trgovine.

Objavljeno

|

Posao za umirovljenike
screenshot: Spar/Youtube

Iako je nacionalni stožer Civilne zaštite ukinuo zabranu rada nedjeljom, iz potpuno neobjašnjivih razloga ostavio je zabranu rada državnim blagdanima i praznicima. Zbog toga danas u četvrtak, na katolički blagdan Tijelova, sve trgovine ne rade.

Naime, 24. travnja iz odluke o zabrani rada Stožer je obrisao riječ “nedjelja”, ali ne “praznik” i “blagdan”. Posljedično, trgovine danas ne smiju otvoriti vrata, iako je sasma jasno da iza toga ne stoji nikakva protuepidemijska namjera.

Oglas

Hrvatska već duže vrijeme bilježi nizak broj novozaraženih, a osim zabrane rada nedjeljom, ukinuta je i obavezna dezinfekcijska pauza za trgovine. U posljednja 24 sata zabilježena su dva nova slučaja zaraze koronavirusom, pa je do sada ukupno zabilježeno 2.249 pozitivnih osoba na virus Covid-19. Dosad se oporavilo 2.130 osoba. Preminulo je stotinu i šest osoba. Još je 13 osoba na liječenju.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

Oglas