Prati nas

Vijesti

Nova mjera

U javni prijevoz više ne možete ući bez maske, odlučio je Stožer

U protekla 24 sata u Hrvatskoj je 22 novih pozitivnih osoba na koronavirus. Ukupno ih je tako 2388 oboljelih, rečeno je na konferenciji Nacionalnog stožera.

Objavljeno

|

Prvomajski prosvjed 2018.
foto: Sandro Bura

Nacionalni stožer Civilne zaštite propisao je nova pravila u javnom prometu tijekom trajanja epidemije COVID-19. Novost je da vozači i zaposlenici te putnici u javnom prometu moraju za vrijeme boravka u prijevoznom sredstvu nositi maske za lice.

“Putniku koji nema masku, pružatelj usluga javnog prijevoza ne smije dopustiti ulazak u prijevozno sredstvo”, objasnio je ministar unutarnjih poslova Davor Božinović.

U protekla 24 sata u Hrvatskoj je 22 novih pozitivnih osoba na koronavirus. Ukupno ih je tako 2388 oboljelih, rečeno je na konferenciji Nacionalnog stožera.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.