Prati nas

Vijesti

Eureka!

Suverenist Hrvoje Zekanović predlaže novi porez… na internet!

vraćanje kredita nije laka stvar, ali Hrvoje Zeknović ima ideju na koju nitko prije njega nije došao.

Objavljeno

|

Hrvoje Zekanović (screenshot: N1)

Suverenist Hrvoje Zekanović, koji je u parlament ušao na listi Domovinskog pokreta Miroslava Škore, domislio se vratiti novac za koji kaže da će nam biti “poklonjen od Europske unije”

“Prihodovna strana EU-a je u problemu. Digli smo kredit, ali kredit ćemo vraćati, a nitko nije rekao odakle ćemo mi nadoknaditi taj novac”, izjavio je Zekanović tijekom saborske rasprave.

“Postoji jedna ideja, ja ću čak sugerirati što bi se moglo napraviti, stručnjaci kažu da se do sada nije porezno opteretilo velike biznise kao što je Google, internet općenito, Facebook, YouTube, Da bi se tu moglo malo njih porezno stisnuti. OK, to nije loše. Jer stvarno oni rade bez da plaćaju porez”, rekao je Zekanović i dodao da bi bilo loše dodatno oporezivati hrvatske poduzetnike.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.