Prati nas

Show

Lomitelj srdaca

Glumac Antonio Banderas ima koronavirus, 60. rođendan dočekao je u karanteni

Vrijeme u karanteni će, napisao je, provesti čitajući, pišući, odmarajući se te će kovati planove za budućnost.

Objavljeno

|

Antonio Banderas na Bahamima (foto: twitter @MelanieGriffith)

Glumac Antonio Banderas objavio je da je pozitivan na koronavirus. “Bok, svima! Želim objaviti to javno. Svoj 60. rođendan slavim u karanteni”, napisao je na Instagramu uz fotografiju sebe dok je bio dijete.

“Osjećam se relativno dobro, samo sam malo umorniji no obično. Uvjeren sam da ću se ubrzo oporaviti uz pomoć liječnika”, napisao je i dodao da je rođendan dočekao pun želja i ambicija. Vrijeme u karanteni će, napisao je, provesti čitajući, pišući, odmarajući se te će kovati planove za budućnost.

José Antonio Domínguez Banderas rođen je u Malagi, 10. kolovoza 1960. Jedan je od najpoznatijih španjolskih glumaca. Uz to je redatelj, producent i pjevač. Istakao se glumeći u holivudskim filmovima kao što su: Ubojice, Intervju s vampirom, Desperado, Philadelphia i Zorro: Maskirani osvetnik.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.