Prati nas

Show

Nesretan pad

Regica je zbog ozljede završila u domu, no nada se povratku kući

Omiljena glumica Smiljka Bencet aže, najviše ju je razveselilo popuštanje mjera i dopuštanje posjeta u domovima.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Gruntovčani (screenshot: HTV)

Glumica Smiljka Bencet (86), najpoznatija po ulozi Regice u Gruntovčanima, stjecajem nesretnih okolnosti smještena je u jedan zagrebački privatni dom za stare i nemoćne. No kaže sretna je, jer ima veliki vrt i puno zelenila, pa je i u doba karantene ipak mogla izaći iz sobe te prošetati uz pomoć hodalice, od koje se ne odvaja.

Kako je ispričala za 24 sata dana nakon potresa (23. ožujka) pala je u kuhinji i slomila kuk: “Ne znam ni kad je i kako došla Hitna, kako su me iznijeli iz stana, jer je vrlo malen, i sigurna sam da me nisu mogli staviti na nosila. Jedino u kolicima ili preko ramena ili u vreći.”


“Znam samo da su me odvezli u bolnicu Sveti Duh i operirali. Zahvalna sam što su mi brzo pronašli smještaj, ali oporavak ide sporo. Da nije bilo pandemije, ja bih otišla mjesec dana na rehabilitaciju u neke toplice i mnogi mi kažu da bih danas već hodala bez problema i vratila se kući. Ovako sam morala sama pronaći fizioterapeuta i sad mi dolazi tri puta tjedno, pa se uz njegovu pomoć ipak vidi napredak. Čovjek je stvarno stručan i ima puno strpljenja i volje da mi pomogne, pa smo se već dogovorili da, kad jednog dana dođem kući, nastavimo suradnju”, govori glumica.

Kaže, najviše ju je razveselilo popuštanje mjera i dopuštanje posjeta u domovima. “Sjeli bismo u vrt na klupe i družili se pola sata, koliko je bilo dopušteno i razgovarali preko brnjica, kako zovem te maske koje moramo nositi”, kazala je za 24 sata.

.

Show

Tereza Kesovija predstavila novu pjesmu ‘Ima te’

Spot potpisuje Katja Restović, snimali smo u Istri, a ona je mene zamislila u luksuznom kabrioletu i da sam poput Grace Kelly, kaže Tereza.

Silvija Novak

Objavljeno

|

Jeste li već poslušali novu pjesmu Tereze Kesovije? Ova istinska diva hrvatske glazbe predstavila je svoj novi singl naziva “Ima te”, koji je baš za Terezu napisao Aljoša Šerić, frontman grupe Pavel.

Pjesmu, koja bi se ubrzo mogla naći rame uz rame s ostalim legendarnim Terezinim evergrinima, prati i video spot u kojem je Tereza oživjela duh prerano preminule monegaške princeze i velike glumice zlatnog doba Hollywooda – Grace Kelly, koju je sama i osobno poznavala.


“Spot potpisuje Katja Restović, snimali smo u Istri, a ona je mene zamislila u luksuznom kabrioletu i da sam poput Grace Kelly. Jer sam imala vrlo lijep odnos s tom divnom osobom. I sve je bilo idealno osim bijelog šala koji se opirao zakonima fizike i letio na krivu stranu. I to me jako srdilo”, kazala je Tereza za Jutarnji.hr.

Na predstavljanju pjesme bila je i velika Terezina prijateljica Gabi Novak, ali i članovi Terezine obitelji, prije svega njena unuka Mila, kći Alana Ungara, Terezinog sina iz braka s glazbenikom Mirom Ungarom, koja je upravo proslavila 30. rođendan.

“Sve ovo danas posvećujem prije svega mojoj Mili”, rekla je Tereza pokazujući na “svoje sveto trojstvo, svoju malu obitelj”. Poslušajte pjesmu:

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP