Prati nas

Show

Seksi morski vuk

Zoran Šprajc pokazao je skoro sve: Proslava 52. rođendana na plaži!

Omiljeni hrvatski TV voditelj ove godine rođendan slavi na moru. Tom je prigodom na Instagramu objavio fotografiju sebe kako izlazi iz mora i pokupio brojne pohvale zbog izgleda.

Objavljeno

|

Šrajc se tetovirao
foto: Zoran Šprajc/Instagram

“Ako niste gledali Baywatch, sad gledate! To je sat za plažu na ruci morskog medvjeda”, napisao je na svom Instagram profilu omiljeni hrvatski voditelj Zoran Šprajc uz fotografiju na kojoj izlazi iz mora.

Odmah su uslijedili komentari da je u dobroj formi, isklesan, seksi muškarac i pravi morski vuk. No za Šprajcovo dobro raspoloženje nije zaslužna samo činjenica što godišnji odmor provodi na moru, već i to što je upravo proslavio 52. rođendan.

Naime, omiljeni voditelj RTL Direkta rođen je 2. kolovoza 1968. u Slavonskom Brodu, a ove godine pogodilo se da rođendan slavi na moru.

Fotografije s ljetovanja redovito objavljuje na Instagramu, a profil na toj društvenoj mreži otvorio je, kako sam priznaje, zbog posla. No ubrzo ju je zavolio jer, kako kaže, čini mi se da prenosi više topline, emocija i doživljaja nego Facebook. “Osim toga, Facebook je za starce, a mi mladi smo na Instagramu”, kaže Šprajc.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.