Prati nas

Vijesti

Karma

Prije točno 4 godine Trump (74) se rugao Hillary zbog upale pluća, danas ima koronu

Podsjetimo, ranije je govorio da je COVID-19 bolest koja pogađa samo ljude koji su stari i već bolesni te da je njegovo fizičko stanje savršeno.

Objavljeno

|

screenshot: Youtube

“To je žena koja bi se trebala boriti protiv raznih stvari, a ne može napraviti pet metara do automobila? Daj, o’ladi!” Izrekao je to Donald Trump pred razdraganim pristašama 2016. godine oponašajući teturanje demokratske protukandidatkinje Hillary Clinton kojoj je u javnosti pozlilo uslijed teške upale pluća.

Naime, nekoliko tjedana ranije, Clinton je pozlilo je tijekom sudjelovanja na komemoraciji 15. obljetnice atentata 11. rujna kojoj je nazočio i njezin republikanski protivnik Donald Trump.

“Sada leži doma i priprema se za idući govor”, kazao je tada Trump koji je baš danas objavio da su on i prva dama Melanija zaraženi koronavirusom te da su započeli samoizolaciju.

Podsjetimo, ranije je govorio da je COVID-19 bolest koja pogađa samo ljude koji su stari i već bolesni. “Oni su stari. Ta bolest napada starce s lošim srcem, dijabetičare, pretile i druge s fizičkim problemima. Nije li divno da sam ja fizički u savršenom stanju?” zapitao je početkom koronakrize Trump.

Donald Trum se izruguje s upalom pluća Hillary Clinton

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.