Prati nas

Show

Vječna ljubav

Kićina Crna žena obećala mu je da će na nebu biti zajedno, objavila je i niz zajedničkih fotki

Mirjanu Antonović Kićo je upoznao na turneji po Americi i smjesta se zaljubio u nju. Stihove je napisao u avionu na povratku kući, a glazbu nedugo nakon povratka u Zagreb.

Objavljeno

|

Tko je Kićina crna žena?
Kićo i Mirjana Antonović (foto: M. Antonović/Facebook)

Mirjana Antonović, fatalna “divna crna žena” iz najpoznatije pjesme Krunoslava Kiće Slabinca, otkrila je kako je izgledao njihov posljednji razgovor.

“Javili su mi da je naš Kićo Slabinac preminuo. Danas smo izgubili veliku legendu, prijatelja, voljenu osobu i velikog čovjeka. Par dana prije nego što je trebao u bolnicu, Kićo me je zamolio da mu obećam da ćemo na nebu biti zajedno i da se nikada nećemo razdvajati. Uplašila sam se jer me je probudio u pola noći. Imala sam osjećaj kao da mu je to bila zadnja želja i da se više nećemo čuti”, napisala je Mirjana uz fotografiju na kojoj je kosu pokrivena crnim velom.


“Pri polasku u bolnicu mi je obećao da će me nazvati čim otvori oči. Na žalost to se nije dogodilo, što je bilo vrlo zabrinjavajuće”, kaže Mirjana uz izraze sućuti obitelji Slabinac.

Naime, “divnu crnu ženu” Mirjanu Antonović Kićo je upoznao na turneji po Americi i smjesta se zaljubio u nju. Stihove je napisao u avionu na povratku kući, a glazbu nedugo nakon povratka u Zagreb.

Usporedila Kiću i Miroslava Ilića

Antonović je široj javnosti poznata i kao žena koja godinama pokušava dokazati da je narodni pjevač Miroslav Ilić otac njezina djeteta Devina.

Srbijanskim medijima ispričala je da je Miroslava upoznala 1984. godine za vrijeme njegove turneje po Americi. Upoznala ih je kaže Lepa Brena. Tada je počela njihova dvogodišnja veza iz koje su dobili sina Devina, danas 33-godišnjaka no Ilić o tome ne želi ni čuti.

Reagirajući na komentare na društvenim mrežama, Mirjana je dopisala: “Između Kiće i upoznavanja Miroslava je prošlo 15 godina. Kićo i ja smo bili vrlo mladi. Iskreno smo se voljeli, ali stjecajem okolnosti nismo mogli ostati zajedno. Kićo se i oženio i rastao. Dok je bio u braku nismo bili u kontaktu. Kasnije smo se vidjeli i ponovo uspostavili prijateljsku vezu. Suprotno od Miroslava, Kićo je dobar čovjek i jedini koji me je u životu iskreno volio. Krivo mu je bilo što Devin sve te gadosti proživljava s Miroslavom i što Devin nije njegov sin. Miroslav nije pošten niti dobar čovjek. Zna da mu je Devin sin i laže čitav svijet maltretirajući rođeno dijete. S kime bi vi radije bili na nebu, Kićom ili Miroslavom?”

Ružno smo se rastali

I Kićo je svojevremeno za Jutarnji ispričao detalje romanse s Mirjanom. “Ona je tada bila u braku koji je bio pred raspadom i, kako je napisala u svojoj knjizi, mi smo se našli i uklopili jedno drugome u život. Nismo o tome smjeli ni govoriti. Prepreka je bila što je ona navikla na život na njujorškom asfaltu i dolazak u Osijek ili Zagreb nije dolazio u obzir, a ja se nisam vidio tamo. Ona je to naprasno prekinula, kako to već žene znaju; našla je nekog drugog i prevarila me da bih ja nju ostavio. Jako smo se ružno rastali, ružno za mene, ali o tome neću govoriti. Bilo je to 1974. godine. Nismo se više čuli nakon toga, ali zajedničke prijateljice rekle su mi da se isplakala kad je saznala da sam se oženio. Pjesmu sam napisao njoj, iako je ona tinjala u meni i prije, samo je bilo dovoljno da upoznam nekoga kome ću posvetiti tekst.”

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP