Prati nas

Vijesti

Alarm

U Varaždinu je preminulo 10 COVID pacijenata, na respiratoru ih više od 70 posto umire

vrištećoj crvenoj smo! Po prvi puta od rata zbrinjavamo pacijente u šatore. To sve govori, izjavio je Luetić.

Objavljeno

|

Opća bolnica Varaždin (screenshot: Google street)

Ravnatelj bolnice u Varaždinu Nenad Kudelić potvrdio je na konferenciji za medije da je u posljednja 24 sata umrlo 10 COVID pacijenata “Imamo pet puta veću smrtnost nego inače u ovo doba”, kazao je.

Više od 70 posto pacijenata na respiratoru u Varaždinu umre, objavljeno je na konferenciji za medije. “Mi smo u ratnom stanju! Izgleda da će šatori morati biti i novi stacionarni odjel”, izjavio je Kudelić.


Predsjednik Hrvatske liječničke komore Krešimir Luetić kritizirao je Vladu i podsjetio je da je Komora prije tri tjedna tražila strože mjere. Danas, kaže, imamo dvostruko više pacijenata u bolnicama i tri puta više pacijenata na respiratorima. “U vrištećoj crvenoj smo! Po prvi puta od rata zbrinjavamo pacijente u šatore. To sve govori”, izjavio je.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP