Prati nas

Ljubav

Prava ljubav

Zaljubljena Iris udala za se 45 godina mlađeg Mohameda; njen sin ga ne želi zvati ‘tata’

Kad sam doznao koliko on ima godina, to je izazvalo dosta napetosti. Moj brat to nije nikako prihvatio, kazao je sin Stephen.

Objavljeno

|

Raskinuli baka i njen mladi dečko
Iris i Mohamed (foto: Iris Jones/Facebook)

80-godišnja Britanka Iris Jones već duže vrijeme ne silazi sa stranica otočnih tabloida i to zbog zaruka s 35-godišnjim Egipćaninom Mohamedom Ahmedom Ibrahimom kojega je prošle godine upoznala na Facebooku.

Štoviše, vremešna gospođa s novinarima nemilice dijeli detalje iz njihove ložnice. U siječnju je tako priznala kako su za prvog vođenja ljubavi potrošili cijelu tubu lubrikanta, a u krevetu su završili samo nekoliko sati nakon što mu je doletjela u Egipat.

“Nisam očekivala da je tako visok, Bože, izgleda poput Adonisa. Bilo je prilično žestoko te noći. Mislila sam da sam djevica iznova. Drugi dan nisam mogla hodati, kao da sam cijelu noć jahala divljeg pastuha. Ali seks nije najvažnija stvar u našem odnosu.”

Najnovija vijest jest – par je izrekao sudbonosno “da”, usprkos razlici od čak 45 godina. “Ne želim novac niti britansko državljanstvo”, kazao je mladoženja novinarima. Mohamed, naime, ima vlastitu kuću i biznis u Kairu.

Stephen Jones (53), sin iris Jones, pak kaže da se zakleo kako Mohameda nikada neće zvati “tata”. Dodaje, kada mu je majka rekla da se dopisuje s Egipćaninom, mislio je da je riječ o muškarcu njenih godina pa svemu nije pridavao previše pozornosti. “Kad sam doznao koliko on ima godina, to je izazvalo dosta napetosti. Moj brat to nije nikako prihvatio”, kazao je Stephen.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.