Prati nas

Mozaik

I njoj treba novac

Baka tražila 70 kuna na sat za čuvanje unuka, komentatori su je zatrpali uvredama

Čitatelji njene objave nisu imali razumijevanja pa tvrde da ona zapravo ni ne želi čuvati dijete, budući da je zatražila tako veliki iznos.

Objavljeno

|

foto: tookapic/Pixabay

Lavina kritika i uvreda sručila se na australsku baku nakon što je otkrila da je razmatrala naplatiti baka-servis. Kako javlja Daily Mail, komentatori su je nazvali pohlepnicom, nerazumnom i bezosjećajnom kada je svoju dilemu objavila na društvenim mrežama.

Napisala je da ju je kći zamolila da čuva jednogodišnjeg unuka dva do tri dana tjedno, iako je i baka zaposlena žena. Baka je zatražila 70 kuna na sat i osjetila se dosta podcijenjeno kada joj je kći ponudila tek 45 kuna.

“Nemam otvorene jaslice i moram nadoknaditi zaradu koju gubim dok čuvam unuka”, objasnila je. No čitatelji njene objave nisu imali razumijevanja pa tvrde da ona zapravo ni ne želi čuvati dijete, budući da je zatražila tako veliki iznos.

Drugi pak smatraju da je baka u pravu te da se dovoljno žrtvovala dok je odgojila svoju djecu. “Zašto bi se opet morala žrtvovati za kći? Zašto bi bila obavezna raditi besplatno za svoju kći?” pitaju se.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.