Prati nas

Show

Zabavila se

Bivša predsjednica postala je glumica u seriji Nove TV; snimanje je već odradila

Jedan od likova u seriji jest djevojčica koja silno želi postati političarka. Uzor joj je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović čiji golem poster ima na zidu u svojoj sobi.

Objavljeno

|

Kika i predsjednica (foto: Kolinda Grabar-Kitarović/Facebook)

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović postala je glumica, barem na jedan dan. Kako Jutarnji list ekskluzivno doznaje, pozvana je da gostuje u seriji “Dar Mar”, popularnoj humorističnoj drami koja se prikazuje na Novoj TV.

Kolinda je dobila cameo ulogu, a snimanje je već, kako Jutarnji doznaje, i uspješno odradila. Na setu se navodno odlično snašla i dobro zabavila, a epizoda s njom trebala bi biti prikazana poslije Nove godine, u siječnju.

Iako je ovu informaciju bivša predsjednica kratko potvrdila, zbog ugovora s Novom TV više toga još ne smije otkriti, a slično su objasnili i u toj televizijskoj kući. “Sjajno sam se zabavila na setu, zato sam i pristala na ulogu”, šturo je, ali ljubazno odgovorila Grabar-Kitarović.

Jedan od likova u seriji jest djevojčica koja silno želi postati političarka. Uzor joj je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović čiji golem poster ima na zidu u svojoj sobi pa je za pretpostaviti da je Grabar-Kitarović možda glumila u sceni susreta djevojčice sa svojim idolom.

Za one koji žele znati više…

Cameo je kratko pojavljivanje poznatih osoba u primijenjenim umjetnostima, kao što su predstave, filmovi, videoigre i televizija. U takvim ulogama često se pojavljuju filmski redatelji, političari, športaši, glazbenici i druge slavne osobe. Redatelji poznati po cameo ulogama su Alfred Hitchcock (u svojim filmovima odigrao je čak 42 takve uloge), Peter Jackson i Martin Scorsese.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.