Prati nas

Vijesti

Tomo Medved

Premijer Plenković je, za svaki slučaj, odredio svojeg zamjenika

Plenković je podsjetimo od subote u samoizolaciji, a nakon što je potvrđeno da mu je supruga pozitivna na novi koronavirus. U ponedjeljak je i samom premijeru potvrđena infekcija koronavirusom.

Objavljeno

|

foto: mojevrijeme.hr

U slučaju da ne bude mogao obavljati premijerske dužnosti, premijera Andreja Plenkovića mijenjati će ministar branitelja koji tako postaje prvi potpredsjednik Vlade RH.

“Predsjednik Vlade odredio je potpredsjednika Tomu Medveda da ga mijenja u slučaju spriječenosti, no zasad za time nema potrebe. Vlada najnormalnije funkcionira, a predsjednik Vlade osjeća se dobro i obavlja sve aktivnosti i obveze od kuće”, poručio je glasnogovornik Vlade.

Plenković je podsjetimo od subote u samoizolaciji, a nakon što je potvrđeno da mu je supruga pozitivna na novi koronavirus. U ponedjeljak je i samom premijeru potvrđena infekcija koronavirusom. Sjednicu vlade vodio je preko video veze.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.