Prati nas

Vijesti

U zadnji čas!

Radno vrijeme trgovina za Badnjak, Božić i Štefanje 2020.

Veliki trgovački lanci i ove će godine raditi na Badnjak (24. 12.), a svi će biti zatvoreni na Božić (25. 12). Na blagdan sv. Stjepana (26. 12.) samo će neki biti na usluzi kupcima.

Objavljeno

|

foto: Roberto Nickson/Unsplash

Kaufland

Kauflandove poslovnice za Badnjak rade skraćeno od 7 do 16 sati, dok će za Božić i Štefanje biti zatvorene.

Konzum

Konzumove poslovnice neće raditi za Božić i blagdan sv. Stjepana (26. prosinca), no za Badnjak će biti otvorene gotovo sve do 17 sati. Više potražite na ovom linku.


Plodine

Trgovine Plodina će na Badnjak raditi do 18 sati, dok će na Božić biti zatvorene. Na sv. Stjepana 26. prosinca će raditi po nedjeljnom radnom vremenu. Supermarket Slavonski Brod (City Colosseum) 24.12. radi do 15 sati, a 25.12. i 26.12. je zatvoren. Supermarket Pula (Max city) i Rijeka (ZTC) 24.12. rade do 17 sati, a 25.12. i 26.12. su zatvoreni.

Lidl

Poslovnice Lidla na Badnjak će raditi do 14 sati, dok će na Božić i Štefanje biti zatvorene.

Tommy

Trgovine Tommyja će vrata na Badnjak zatvoriti u 17 sati. Za Božić neće raditi, ali će vrata otvoriti na Štefanje te će ovisno o lokaciji, zatvoriti u periodu od 14 do 20 sati. Radna vremena svoje poslovnice za 26. prosinca potražite ovdje.

Spar

Spar nije objavio jedinstveno radno vrijeme za svoje poslovnice. Podatke za najbližu trgovinu pronađite ovdje.

Pevex

Trgovine Pevexa će na Badnjak raditi do 16 sati. Zatvorene će biti na Božić i blagdan sv. Stjepana.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP