Prati nas

Show

Maknuo se

Hrvoje Hegedušić slavi prvu godišnjicu braka, otkrio je u kakvom je odnosu s Ksenijom Erker

Maknuo se iz Zagreba i odselio u Selce gdje uz more živi puno mirnijim životom.

Objavljeno

|

Hrvoje Hegedušić (screenshot: Croatia Records)

85-godišnji glazbenik Hrvoje Hegedušić idućeg tjedna proslavit će prvu godišnjicu braka sa svojom 35 godina mlađom suprugom Ljerkom Šermeš, profesoricom glazbene teorije.

Svoju čak 35 godina mlađu suprugu, davno je upoznao. “To je trajalo tridesetak godina, mi se znamo jako dugo, nije u početku to bilo, to je bilo veliko prijateljstvo. Ja sam oca od svoje žene Ljerke poznavao s posla na radio stanici, on je stariji od mene, pa je ona dolazila tamo na praksu”, otkrio je Novoj TV.

“Privatno i poslovno, pa nerazdvojni smo. Kad dođeš u mirnije vode s godinama, onda se misliš zašto ne bi kompletno to sve smirio pa se točno zna gdje pripadaš”, objasnio je Hrvoje.

Prije Ljerke bio je u braku s poznatom pjevačicom Ksenijom Erker od koje se razveo nakon čak 40 godina braka. S Ksenijom više ne komunicira.

“Nešto nemam kontakta s njom, nismo našli do kraja zajedničku priču i kontaktiramo uglavnom preko djece. Interesiramo se tko je kako preko poruka i djece, ona ima svoj put, ja sam se maka, maka”, izjavio je za Novu TV.

Maknuo se iz Zagreba i odselio u Selce gdje uz more živi puno mirnijim životom.

“Prestala je ta nervoza otkad sam se preselio na more , more smiruje. Gledaš u more, u bonacu, gledaš na pučini, nema tog apaurina koji te može toliko prizemljiti, smiriti. Ljerka voli jako pecati, njoj je to psihoterapija, ona je sad jako zauzeta i zaposlena, radi kao nastavnik teorije glazbe u školi glazbenoj”, ispričao je Hrvoje.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.