Prati nas

Show

Dive

Lisac komentirala himnu na Bidenovoj inauguraciji, Gaga ju nije impresionirala

Mislim da je Beyonce to izvela puno bolje i senzibilnije na Obaminoj inauguraciji, onako više kao ona, kazača je Lisac.

Objavljeno

|

Pjevačica Josipa Lisac, miljenica javnosti, slavi 74. rođendan na Valentinovo. Ističe svoju mladolikost i osvježeni modni stil. Njezine objave na društvenim mrežama izazivaju veliku pozornost. Aktivna je na Instagramu i TikToku te uživa u virtualnim koncertima. Njezinu vizionarsku crtu potvrđuje i predosjećaj dolaska virtualnog svijeta. Iako koristi društvene mreže za promociju, ne pridaje im veliku pažnju za osobne aktivnosti.
Josipa Lisac (screnshot: HRT)

Upravo je završila inauguracija novog američkog predsjednika Joea Bidena na kojoj je američku himnu izvela Lady Gaga. Očekivano, na društvenim mrežama ispisane su brojne usporedbe s Josipom Lisac koja je hrvatsku himnu pjevala predsjedniku Zoranu Milanoviću. Štoviše, američku kolegicu komentirala je za Večernji list i sama Lisac.

“Gaga je bila obučena u crveno-crveno, isto kao i ja. Ja sam još imala crveni šešir i zbog toga sam bila podložna kritikama ljudi koja možda to ne razumiju. Moram vam reći da je Lady Gaga u svojoj interpretaciji isto dodala improvizaciju van teme”, kazala je Josipa Lisac i dodala da je Gagina izvedba nije impresionirala. 

“Nije Lady Gaga tako strašna pjevačica. Dosad sam čula puno američkih pjevača koji su himnu izveli na svoj način. U tome i je poanta. Mislim da je Gaga to izvela prosječno. Ona je dosta jednostavna u svom glazbenom izričaju. Ne bih imala ništa za ni protiv, izvela je onako kako ona to izvodi”, kazala je Josipa Večernjem.

Lady Gaga pjeva američku himnu na inauguraciji Joea Bidena

“Mislim da je Beyonce to izvela puno bolje i senzibilnije na Obaminoj inauguraciji, onako više kao ona. Meni je jedna od najljepše izvedenih himni ona od Marvina Gayea 1983. godine, a unazad posljednjih godina također je bilo puno dobrih verzija. Inače, slušala sam i govor od Joea Bidena i svako malo je koristio riječ sloboda. Jasno da uz to ide dostojanstvo, dignitet i svečanost”, kazala je Lisac. 

Josipa Lisac pjeva hrvatsku himnu na inauguraciji Zorana Milanovića
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.