Prati nas

Show

Velikodušno

Josipa Lisac otklonila je nominacije za Porina: ‘Ne vidim smisao!’

Pjevačica Josipa Lisac javnosti je objavila da je prema vlastitom zahtjevu izostavljena iz nominacija za najvažniju hrvatsku diskografsku nagradu.

Objavljeno

|

Josipa Lisac (screenshot: HTV)

Danas bi trebale biti objavljenje nominacije za najvažniju glazbeu nagradu u Hrvatskoj – Porin. I dok se o kandidatima nagađa, zna se tko među njima sigurno neće biti.

Naime, pjevačica Josipa Lisac (71) javnosti je objavila da je prema vlastitom zahtjevu izostavljena iz nominacija.

“Primivši Porin za životno djelo, odlučila sam da me više ne predlažu u kategoriji Najbolja ženska vokalna izvedba. Nekako ne vidim smisao u tome”, objavila je na Instagramu najomiljenija hrvatska pjevačica.

“Primila sam izuzetno puno Porina i svih nagrada kroz svoj profesionalni vijek. Zahvalna sam svima koji su odabirali mene. Puno je mladih kojima ta nagrada može biti velika podrška da što bolje osvijeste i usmjere svoj talent i rad. Želim da se stvara kvalitetna glazba. Prijatelji Porina uvijek sam s vama!”, izjavila je Josipa Lisac u videu kojega je objavila.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.