Prati nas

Vijesti

Popuštanje

Kava ‘za van’ iz kafića? Možda već od ponedjeljka

Trebamo se što prije vratiti u što normalnije funkcioniranje poslovanja i našeg stila života. Bit će određenih signala s kojima biste mogli biti zadovoljni, kaže premijer Plenković.

Objavljeno

|

foto: Paul Siewert/Unsplash

Premijer Andrej Plenković gostovao je u Dnevniku Nove TV gdje je govorio o popuštanju mjera i cijepljenju.

“Temeljito smo analizirali epidemiološku situaciju u Hrvatskoj, suglasni smo da su mjere polučile efekt, za osam puta smo smanjili broj zaraženih, četiri puta manje je preminulih. Velika odgovornost i strpljenje naših sugrađana doprinijelo je tome”, kazao je Plenković.

“Mi razmišljamo o dvije domene, a to ćemo sutra u dogovoru sa stožerom razgovarati, jedna bi bila ugostiteljstvo, a druga bi bila sport. Na stolu je kava za van, ali i neke stvari oko sporta. Svi su oprezni. Nalazimo se u zimskim mjesecima, bit će hladnije sljedećih mjeseci, trebamo proći kroz zimu i doći do proljeća. Trebamo se što prije vratiti u što normalnije funkcioniranje poslovanja i našeg stila života. Bit će određenih signala s kojima biste mogli biti zadovoljni”, rekao je premijer.

Na pitanje koje će on cjepivo odabrati kada se bude cijepio, odgovorio je: “Odabrat ću koje god cjepivo, ja imam povjerenje u znanstvenike i stručnjake.”

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.