Prati nas

Show

Nova gaža

Bivša predsjednica ima novi posao, bavit će obrazovanjem sportaša

Način rada ZŠEM-a i ambicije za daljnji razvoj i međunarodno pozicioniranje otvorile su prostor za našu suradnju. Ona počinje s projektom vezanim uz sport, kaže Kolinda Grabar-Kitarović.

Objavljeno

|

Kolinda Grabar-Kitarović i dekan Mato Njavro (foto: ZŠEM)

Bivša predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar – Kitarović, 1. ožujka, pridružila se ZŠEM-u u ulozi Posebne savjetnice dekana za međunarodne projekte.

“U svijetu je uobičajeno da se bivši predsjednici po okončanju svojih političkih karijera angažiraju u području obrazovanja i drago mi je što sam i ja dobila takvu priliku”, kazala je prva hrvatska predsjednica.


“Način rada ZŠEM-a i ambicije za daljnji razvoj i međunarodno pozicioniranje otvorile su prostor za našu suradnju. Ona počinje s projektom vezanim uz sport i želju ZŠEM-a da se u budućnosti pozicionira kao regionalni centar za obrazovanje sportaša. Poznato je da oni relativno mladi završavaju sportske karijere, a vrlo često nemaju adekvatnih vještina i znanja koja bi im omogućila razvoj jednako uspješnih poslovnih karijera pa njihovi potencijali često ostaju nedovoljno iskorišteni što je propuštena prilika i za njih kao pojedince, ali i za zajednicu”, istaknula je Grabar-Kitarović

“Veselimo se suradnji na brojnim projektima i prilici za naše studente koji će moći učiti iz bogatog i vrijednog iskustva koje je Kolinda  Grabar – Kitarović stekla na prethodnim pozicijama”, priopćili su iz ZŠEM-a.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP