Prati nas

Show

Oproštaj

I Tereza se oprostila od Bandića: Kad nisam imala kamo, dopustio si da se uselim u 30 kvadrata

Beskrajno Ti hvala.
Zbogom, dragi Milane, pokoj ti vječni, napisala je Tereza na Instagramu uz zajedničku fotografiju s Milanom Bandićem.

Objavljeno

|

Tereza Kesovija (screenshot: Dallas Records/Youtube)

Proslavljena hrvatska pjevačica Tereza Kesovija, emotivnom objavom oprostila se od preminulog zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.

“Van svih političkih konotacija, osjećam potrebu i dužnost, istaknuti Tvoju ljudsku gestu kojom si mi itekako pomogao, u poslijeratnim godinama, u trenutku kada nisam imala prostor u koji bi se smjestila u Zagrebu”, prisjetila se Tereza najtežih trenutaka u životu.

“Tada si mi dozvolio da se uselim u stan manji od 30m2 koji je, doduše, bio u vrlo lošem stanju ali koji je tada bio moj jedini krov nad glavom u Zagrebu. Štoviše, rekao si mi da mogu u njemu ostati koliko god ga budem trebala. Nisam htjela koristiti Tvoju dobrotu pa sam uređen stan vratila Gradu Zagrebu čim sam bila u mogućnosti useliti u nešto svoje. Nisam željela da Te netko proziva zbog mene ili mene zbog Tebe. Beskrajno Ti hvala.
Zbogom, dragi Milane, pokoj ti vječni”, napisala je Tereza na Instagramu uz zajedničku fotografiju s Milanom Bandićem.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.