Prati nas

Vijesti

Veteran

Manolić danas slavi 101. rođendan, pandemijski skromno i bez velikog veselja

Unatoč poznim godinama, još uvijek čeka svoj red za cjepivo protiv koronavirusa i ne pada mu loviti vezu za ‘preko reda.

Objavljeno

|

Joža Manolić (screenshot: N1)

“Loše sam proveo godinu jer sam kao i svi pod pandemijom. Puno toga želim, ali ništa neću ostvariti. Naime, pandemija je postala premoćna i utječe na svaki segment društva. Živimo godinu dana u izvanrednom stanju i ne vidi se kraja”, izjavio je za 24 sata Josip Manolić koji danas slavi 101. rođendan.

Ipak, proslave neće biti. “Nikakve proslave niti išta što donosi veselje ove godine ne dolazi u obzir. Živimo u situaciji totalne prisile i tome se moramo prilagoditi”, kaže vrlo ozbiljno nekadašnji jugoslavenski obavještajac i drugi predsjednik Vlade RH. Podsjećamo, hrvatski James Bond već drugu godinu za redom ima rođendanski peh. Lani je poslao pozivnice za proslavu okruglog stotog rođendana, no odustao je od slavlja upravo zbog pandemije.

Manolić, unatoč poznim godinama, još uvijek čeka svoj red za cjepivo protiv koronavirusa i ne pada mu loviti vezu za “preko reda”. “Čekam strpljivo svoj red, no naravno da ću se cijepiti”, zaključuje.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.