Prati nas

Vijesti

Čestitke

Milanović: Postoje jake žene i one koje glumataju; Plenković: Žene su društvo učinile boljim

Brojnim mjerama za veću zapošljivost žena i postizanje jednakih uvjeta na tržištu rada te demografskim mjerama, a osobito odlučnom borbom protiv svih oblika diskriminacija i nasilja nad ženama, želimo još snažnije pridonijeti ravnopravnosti žena u hrvatskom društvu, napisao je Plenković.

Objavljeno

|

Milanović o mirovinama
Zoran Milanović (screenshot: Youtube)

Predsjednik Zoran Milanović na Međunarodni dan žena objavio što o ženama misli. “Postoje žene i žene”, rekao je tijekom obilaska Banije.

Upitan na koga misli, rekao je da postoje žene koje su jake i borbene, koje će nasilnike i sve koji im se nađu na putu “udariti na jedno mjesto”. “I postoje one koje glumataju”, dodao je, no nije rekao na koga misli.

S druge strane, premijer Andrej Plenković na svojem je Twitteru objavio da su “žene svojim radom i zalaganjem učinile naše obitelji i društvo boljim”.

“Ovo je poseban dan za zahvalu na njihovom nemjerljivom doprinosu stvaranju pravednije zajednice”, poručio je Plenković putem Twittera.

“Brojnim mjerama za veću zapošljivost žena i postizanje jednakih uvjeta na tržištu rada te demografskim mjerama, a osobito odlučnom borbom protiv svih oblika diskriminacija i nasilja nad ženama, želimo još snažnije pridonijeti ravnopravnosti žena u hrvatskom društvu”, napisao je Plenković.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.