Prati nas

Vijesti

Kakva čestitka!

Policajci će na Dan žena ciljano zaustavljati vozačice kako bi im ukazali na greške u prometu

Policajci će ljubazno ženama će se ukazivati na nužnost poštivanja prometnih propisa, dok će one koje poštuju prometne propise nagraditi predstavnici lokalne samouprave i policije.

Objavljeno

|

foto: Reelika Raspel/Scopio

Povodom Međunarodnog dana žena u nekoliko hrvatskih gradova i općina policija provoditi akciju “Žene u prometu”. Sve kako bi se upozorilo na eventualne nedostatke, ali i pohvalilo u slučajevima kada to zaslužuju.

U akciji će sudjelovati i policijski službenici Policijske postaje Zaprešić u suradnji sa Vijećima za prevenciju Grada Zaprešića i Vijećem za prevenciju Općine Marija Gorica. Policajci će ljubazno ženama će se ukazivati na nužnost poštivanja prometnih propisa, dok će one koje poštuju prometne propise nagraditi predstavnici lokalne samouprave i policije.

Lokacija na kojoj će policajci zaustavljati žene jest Marija Gorica, Trstenik, ispred DV Bambi, ulica Ante Kovačića u vremenu od 15,00 do 16,00 sati.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.