Prati nas

Show

Opasno stanje

Popularni Kruška nakon tri tjedna borbe s koronom, završio je u bolnici. ‘Nadam se najboljem!’

Odmah sam zvao doktora, pa su me prevezli u bolnicu. Tu sam sada na infuziji, šećer se u nekoliko sati spustio na 25, pa se nadam najboljem, kaže pjevač.

Objavljeno

|

Željko Krušlin Kruška (screenshot: Praktična žena)

Nakon što je tri tjedna kod kuće bolovao od korone Željko Krušlin Kruška (64) danas je hospitaliziran, javlja Jutarnji. Poznati glazbenik smješten je na zagrebačkoj Sveučilišnoj klinici za dijabetes, endokrinologiju i bolesti metabolizma Vuk Vrhovac, gdje će ostati nekoliko dana. 

“Šećer mi je podivljao”, kroz kašalj (jer korona mu još uvijek traje) govori Kruška, koji je posljednjih dana primjetio da su mu usta jako suha. 

-“Premda nikad dosad nisam imao problema s povišenim šećerom, počeo sam sumnjati na to, pa sam u utorak ujutro odlučio izmjeriti koliki mi je šećer. Skoro me šlag strefio kada se ispostavilo da je moj šećer 33 i da sam skoro dehidrirao. Odmah sam zvao doktora, pa su me prevezli u bolnicu. Tu sam sada na infuziji, šećer se u nekoliko sati spustio na 25, pa se nadam najboljem”, govori za Jutarnji glazbenik koji je od liječnika doznao da je i sam kriv za svoje stanje.

“Tijekom korone doma sam jeo mnogo voća, misleći da u sebe unosim prijeko potrebne vitamine, a sad se ispostavilo da sam si time digao šećer na opasne visine. Ali, čovjek uči dok je živ”, kaže Kruška. 

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.