Prati nas

Vijesti

Uskoro u vašem gradu

Premijerov savjetnik misli da biste trebali biti sretni jer se uopće razgovara o COVID dodatku

Iako se o COVID dodatku intenzivno pregovara, konkretan datum isplate, kao ni njegov iznos, nisu poznati. Za očekivati je da će se isplatiti netom prije izlaska na birališta za lokalne izbore.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Zvonimir Savić (screenshot: N1)

Savjetnik premijera, Zvonimir Savić, komentirao je za N1 COVID dodatak kojeg su od Vlade zahtijevale umirovljeničke udruge, a o čijem se iznosu trenutno pregovara.

Rekao je kako još ne može govoriti o konkretnim iznosima jer se stvari tek finaliziraju. “Moguće je da te isplate budu već nakon isplata mirovina u travnju, ali je samo stvar finaliziranja. Mislim da smo ih već obradovali ovim što se o tome razgovara”, kazao je Savić.


“Po našem dubokom uvjerenja COVID dodatka će biti. S njim nitko neće biti zadovoljan, no barem će kompenzirati sramotno usklađivanje mirovina od 0,56 posto”, izjavila je prije tri tjedna za MojeVrijeme.hr predsjednica sindikata umirovljenika Hrvatske Jasna Petrović.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP