Prati nas

Vijesti

Neukusno

Živoj Dragici objavili osmrtnicu, ljudi je zovu i pitaju je li živa

‘Stara sam i bolesna i sve ovo mi izuzetno teško pada. I moja obitelj je vrlo potresena. Mogu samo sumnjati tko je je ovo napravio, ali ne mogu ništa reći jer ne znam.

Objavljeno

|

Iako je osmrtnica potrgana, internet pamti (foto: Facebook)

Avetinjom i sotonom nazvana je Dragica Rašić, žena iz Niša. No nije riječ o običnoj svađi, već o osmrtnici koja najavljuje da će Dragica biti pokopana na groblju u Donjoj Vežini. Dragica je, sva sreće, živa, a u ovoj neukusnoj šali netko navodi da će gorjeti u paklu u kojem će je čekati izvjesni Ranđel Stanković.

Rašić je za Danas kazala da je sve počelo prije godinu dana kada je na banderi u blizini njene kuće osvanula osmrtnica za koju ni danas ne zna tko ju je otisnuo i zalijepio. Ona ju je potrgala i zapalila, ali je ostala u mobilnim telefonima, tako da se povremeno širi društvenim mrežama.

“Susjeda me je pozvala, rekla je da mi mora nešto pokazati. Odvela me je do bandere i pokazala osmrtnicu s mojom fotografijom i imenom“, objasnila je Rašić za Betu.

„Stara sam i bolesna i sve ovo mi izuzetno teško pada. I moja obitelj je vrlo potresena. Mogu samo sumnjati tko je je ovo napravio, ali ne mogu ništa reći, jer ne znam. U životu se nisam nikome zamjerila, niti se svađala, niti lošu riječ nekome rekla“, kazala je.

Kaže, voljela bi da to što prije prestane, jer ju svako-toliko netko zove da provjeri je li živa. Dodala je da je čovjeka čije se ime spominje u osmrtnici i njegovu suprugu čuvala i brinula se o njima te joj je nakon njihove smrti pripala izvjesna imovina. Slučaj istražuje niška policija.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.