Prati nas

Vijesti

HDZ-ov izborni stožer: ‘Pričajte umirovljenicima o COVID dodatku’

Podsjetimo, Plenković je predstavljajući COVID dodatak izjavio: ‘Ovime ne kupujemo glasove umirovljenika. O ovome dugo razgovaramo, ovo je odgovaran potez vlade.’

Objavljeno

|

Andrej Plenković (screenshot: Andrej Plenković, MEP/Youtube)

Iako je premijer Andrej Plenković nekoliko puta ustvrdio da COVID dodatak koji će uskoro sjesti na račune umirovljenika nema veze s lokalnim izborima, interna komunikacija unutar stranke ne govori tako.

Naime, HDZ-ovim predsjednicima temeljnih ogranaka u Zagrebu stigao je mail koji je poslao šef zagrebačkog izbornog stožera te stranke Zvonimir Milas. On u mailu, do kojeg je došao Jutarnji list, HDZ-ovcima daje upute pred službeni početak predizborne kampanje.

“Preporuka i zagovor našega aktivnog članstva jamstvo je za uspjeh na izborima”, piše Milas. Pozvao je HDZ-ovce da se uključe u kampanju osobnim i telefonskim razgovorima sa simpatizerima HDZ-a. 

“Molim vas da komunicirate sa svojim prijateljima, znacima, susjedima, rođacima, na radnom mjesto, u umirovljeničkim, društvenim i kulturnim udrugama, u klubovima i zavičajnim zajednicama politiku naše stranke i politiku našega gradonačelničkog kandidata Davora Filipovića.

“U prilogu (PDF) vam šaljem informaciju o vladinom COVID dodatku za umirovljenike – za najranjiviji sloj našega stanovništva te vas molim da informaciju komunicirate sa svima onima u vašem okruženju na koga se ona odnosi”, zaključuje Milas u mail HDZ-ovcima.

Podsjetimo, Plenković je predstavljajući COVID dodatak izjavio: “Ovime ne kupujemo glasove umirovljenika. O ovome dugo razgovaramo, ovo je odgovaran potez vlade.”

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.