Prati nas

Vijesti

Razlaz?

Hrelja o napisima da HSU sklapa pakt s HDZ-om: ‘Ostajem u oporbi, ne zanima me što rade’

Tko može raditi u korist vlastite štete, prestat će biti parlamentarna stranka, kaže saborski zastupnik Silvano Hrelja.

Objavljeno

|

Silvano Hrelja hvali Plenkovića.
Silvano Hrelja

U medijima su se pojavili napisi da bi Hrvatska stranka umirovljenika (HSU) u vladajućoj većini mogla zamijeniti Reformiste Radimira Čačića. Bivši šef te stranke Silvano Hrelja kaže da on ostaje pri svom stavu da je oporba, a vodstvo stranke će odlučiti.

“Niti znam niti me previše interesira što se radi u stranci, ja sam kormilo stranke prepustio drugim ljudima. Ja kad nešto odlučim, onda je to tako. Bavim se isključivo umirovljeničkim temama, da budem njihov oslonac jer su napušteni od svih svi. Zastupnici ih imaju puna usta uoči izbora, a u suštini se s cijelim tim sustavom, njihovom patnjom i bijedom bavi malo tko. Ja sam si uzeo za posao upravo to”, rekao je za N1 televiziju.

Ako HSU odluči ući u parlamentarnu većinu s HDZ-om, hoće li Hrelju izbaciti iz stranke? “Pa sjajno! Tko može raditi u korist vlastite štete, prestat će biti parlamentarna stranka. OK, neka odluče. Mandat pripada zastupniku, a ne stranci. Nikome nisam supstitut”, odgovorio je bivši predsjednik HSU-a.

Oglas

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.