Prati nas

Vijesti

Banski dvori

Plenković čestitao Uskrs: Pokažimo solidarnost i spremnost pomoći drugima

Čestitavši vjernicima blagdan Uskrsa, Plenković je zaželio da im bude ispunjen mirom, zdravljem i radošću.

Objavljeno

|

Koliko su stvarno porasle mirovine u mandatu Andreja Plenkovića?
screenshot: Andrej Plenković, MEP/Youtube

Predsjednik Vlade Andrej Plenković uputio je uskrsnu čestitku vjernicima koji Uskrs slave prema gregorijanskom kalendaru. Istaknuo je da ga dočekujemo u izazovnim okolnostima te je stoga potrebno, više nego ikad prije, uzajamno povjerenje, razumijevanje i poštovanje.

“Ohrabreni nadom i vjerom, uvjeren sam da ćemo uspješno prevladati izazove s kojima smo suočeni. Neka nas radost Uskrsa potakne na obiteljsko zajedništvo, odgovornost i jedinstvo. Ovo vrijeme istinske dobrote i bliskosti ogleda se i u brizi za naše bližnje. Pokažimo solidarnost i spremnost za pomoć drugima, osobito onima koji su najugroženiji u našem društvu”, stoji u Plenkovićevoj čestitki.

Čestitavši vjernicima blagdan Uskrsa, Plenković je zaželio da im bude ispunjen mirom, zdravljem i radošću. “Sretan i blagoslovljen Uskrs!”, poručio je.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.