Prati nas

Stil i ljepota

Samo prirodno

Sanja Doležal oduševila slikom bez šminke te poručila: ‘Priroda je najbolji filter’

Naša poznata pjevačica iz Zagreba je preselila na vikendicu na Mrežnici i fotografijom bez imalo šminke pokazala da joj život u prirodi itekako godi.

Objavljeno

|

Sanja Doležal (screenshot: Kuhari/Youtube)

Naša poznata pjevačica i TV voditeljica Sanja Doležal, kao što je poznato, užurbanu zagrebačku vrevu prije nekoliko je godina zamijenila životom u svojoj vikendici u Donjem Zvečaju. A da joj njezina “oaza mira na Mrežnici” itekako odgovara, pokazala je fotografijom koju je objavila na svojem Instagram profilu. Na fotografiji Sanja šeće šumom i bez imalo šminke na licu poručuje: “Priroda je najbolji filter!”

Ubrzo su uslijedili brojni, mahom pozitivni, komentari, među kojima i onaj Karmele Vukov Colić koja je Sanji poručila da je prava “zgodnica”.

Inače, Sanja je preselila na vikendicu 2017. godine o čemu je kazala: “Definitivno osjećam da je život kvalitetniji u prirodi, u maloj sredini. Nije to odluka koju sam donijela preko noći, razgovarala sam o njoj sa svojom djecom, kćeri Lanom i sinom Lukom, koji su sada ionako odrasli.” Dodala je i kako ne misli da to ima ikakve veze s njenim godinama jer se, kako je primijetila, na život u prirodi odlučuje i sve više mladih ljudi i obitelji s malom djecom.

Oglas

“Nema veze to ni sa srednjim godinama u koje čovjek uđe, jer koliko vidim sve više se mladih, pa i onih s djecom odlučuje maknuti iz grada, i to mi je drago čuti. Jer nije smisao života živjeti u stresu ako ga možete izbjeći. U mom slučaju nije bilo samo u pitanju da se tako živi zdravije, da je zrak čist, da ste u doticaju sa zemljom, što ja obožavam, nego mislim i da su međuljudski odnosi u manjim sredinama daleko zdraviji. Barem ja to tako doživljavam. No to što sam se odselila iz Zagreba ne znači da sam ga se odrekla, kao ni kava sa svojim prijateljima, jer sam za 45 minuta autom u gradu”, kazala je za Jutarnji Sanja te dodala da uživa i u svome vrtu u kojem uzgaja rajčicu, papriku, krastavce, češnjak, raštiku…

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.