Prati nas

Show

Uspomene

Vojvotkinja Kate objavila dirljivu fotografiju princa Philipa s praunucima

Pogreb princa Philipa održat će se u subotu, a članovi kraljevske obitelji odaju mu počast objavom dirljivih fotografija.

Objavljeno

|

foto: The Duchess of Cambridge

Na svom službenom Twitter profilu britanska kraljevska obitelj je objavila dosad neviđenu fotografiju kraljice Elizabete II. i pokojnog princa Philipa s praunucima. Ovu predivnu uspomenu snimila je u dvorcu Balmoral 2018. godine vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton, koja je i inače poznata kao sjajna fotografkinja.

Na fotografiji maleni princ George stoji lijevo kraj kraljice, a princ Louis sjedi joj u krilu. Savannah Phillips je odmah iza princeze Charlotte, koja sjedi pored vojvode od Edinburgha. S njegove desne strane nalazi se Isla Phillips koja drži Lenu Tindall, a Mia Tindall stoji krajnje desno.

Princa Philipa, koji je preminuo prošli petak u dobi od 99 godina, prisjetili su se i princ William te supruga Kate, koji su također s javnosti podijelili zajedničku fotografiju s kraljicom i vojvodom od Edinburgha. Njihova je isto snimljena u Balmoralu, ali 2015. godine, a na njoj vojvoda od Cambridgea drži ruku sina, princa Georgea, dok je princeza Charlotte u vojvotkinjinu naručju.

“Danas ga se sjećamo kao oca, djeda i pradjeda”, piše na Kensington Royal Twitter profilu.

I princ Charles i njegova supruga Camilla objavili su dvije fotografije u znak sjećanja na Philipa. Na jednoj vojvoda i mladi Charles igraju polo, a na drugoj Philip stoji između princa od Walesa i vojvotkinje od Cornwalla.

Pogreb princa Philipa održat će se u subotu poslijepodne.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.