Prati nas

Vijesti

Strah od promjene

Batarelo u strahu od boljševičke revolucije: ‘Tko nije za Škoru, pomaže komunistu!’

Batarelo je jedan od najžešćih zastupnika konzervativne misli u Hrvatskoj.

Objavljeno

|

Vice Batarelo

Predsjednik katoličke udruge Vigilare, Vice John Batarelo, jasno je putem Facebooka izrazio zabrinutost zbog činjenice da su Zagrepčani u relativno najvećem broju svoje povjerenje na lokalnim izborima darovali Tomislavu Tomaševiću, kandidatu lijevo-zelene platforme Možemo.

U dramatičnom pozivu pratiteljima napisao je: “Bitka za Zagreb… ili patriotu ili komunista. Nikada nisam ovako otvoreno za nekoga poticao jer nisam niti u jednoj političkoj stranici, ali moramo zajedničkim snagama stati iza Škore i zaustaviti ponovni dolazak otvorenih komunista i rodnih luđaka na vlast. Soros se mora zaustaviti! Sada ili nikada. Škoro, daj sve od sebe. Svi smo sada iza tebe. Tko nije za Škoru pomaže komunistu Tomaševiću. Točka.”

U raspravi koja se razvila Batarelo je, između ostalog, kazao: “Ne glasovati ili ne izaći na izbore (za Zagrepčane) je glas za komunistički kabal predvođenim Tomaševićem. A nego što je nego komunist? Socijalist? Isti duh, ista ideologija.”

Koliko je zgrožen odlukom Zagrepčana u prvom izbornom krugu pokazuju i tvrdnje: “Zagreb nije bio pod ovakvom prijetnjom od revolucije 2000 godina. Na pragu nam je boljševička revolucija, a ne neki mekušasti SDP ili Milanović. Ovo je dirigirano izravno iz Sorosovog gnijezda. Vrlo opasno za Hrvatsku!”

Batarelo je jedan od najžešćih zastupnika konzervativne misli u Hrvatskoj. Pokretač je i organizator Kulfesta – festivala progresivne kulture.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.