Prati nas

Show

Napokon!

Naomi Campbell (50) prvi je put postala majkom: ‘Prekrasan mali blagoslov’

Poznata manekenka već dugo mašta o djetetu te kaže kako joj je znanost omogućila da želju ostvari kad to poželi.

Objavljeno

|

Naomi Campbell (Naomi/Youtube)

Supermodel Naomi Campbell postala je majka djevojčice, piše BBC. Pedesetogodišnjakinja je vijest objavila na Instagramu te podijelila sliku svoje ruke koja drži djetetove nožice.

“Prekrasan mali blagoslov izabrao me je za svoju majku, velika je čast što imam ovu nježnu dušu u svom životu”, objavila je na toj društvenoj mreži.

Dizajner Marc Jacobs bio je među onima koji su čestitali slavnoj Londončanki, koja nikome nije otkrila da će postati majka. Britanski urednik Voguea Edward Enninful također je čestitao napisavši: “Vas dvoje ste mi uljepšali godinu. Donijet ćete jedno drugime toliko radosti.”

Majka gospođe Campbell, Valerie Morris Campbell, objavila je na Instagramu: “Oduševljena sam jer sam dugo čekala da postanem baka.”

Nisu dostupni nikakvi daljnji detalji o novoj bebi, no tijekom intervjua za Evening Standard 2017. godine, Naomi Campbell govorila je o želji da postane majkom. “Stalno razmišljam o djeci. Ali sada, kako je znanost napredovala, mislim da tu želju mogu ostvariti kada želim.”

Zvijezda modnih pista otkrivena je još kao učenica i postala je prvi crni britanski top model koji se pojavio na naslovnici britanskog Voguea. Poznata je i po svom dobrotvornom radu, a 2005. godine osnovala je Fashion For Relief, dobrotvornu organizaciju koja spaja modu i filantropiju.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.