Prati nas

Vijesti

Nova ljevica

Rada Borić: Imam razloga za ples!

Dodala je i kako ju ne iznenađuju rezultati izlaznih anketa za Jelenu Pavičić Vukičević

Objavljeno

|

Rada Borić (foto: Sandro Bura)

Saborska zastupnica Rada Borić iz Nove ljevice za N1 je komentirala izlazne ankete po kojima Tomislav Tomašević vodi s s 48,61 posto.

“Imam razloga za ples, imamo svi razloga biti izuzetno veseli. To je doista više nego što su pokazivale ankete. Bilo bi dobro da pobijedi Tomašević u prvom krugu, da ne čekamo dva tjedna i da možemo početi raditi”, rekla je na početku o izlaznoj anketi Nove TV.

Dodala je i kako ju ne iznenađuju rezultati izlaznih anketa za Jelenu Pavičić Vukičević koja s Miroslavom Škorom vodi bitku za drugi izborni krug: “Rekla bih da me ne iznenađuje jer oni koji ne žele promjene, moraju glasati za nju ne bi li se održao status quo. No to je još uvijek mali postotak ljudi koji ne žele promjene. Tko god ulazi u drugi krug uz ovakve rezultate ne može napraviti ništa”, rekla je Borić.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.