Prati nas

Mozaik

Novi život

Ursula von der Leyen objavila što je stvarno važno u životu

‘Prvi put zagrliti unuku jedan je od onih trenutaka koji sve stavlja u perspektivu i podsjeća vas na to što je stvarno važno u životu’, napisala je.

Objavljeno

|

Ursula von der Leyen (foto: EK)

Predsjednica Europske komisije, Ursula von der Leyen, po prvi put je postala baka. Sretan događaj objavila je na svom Instagram profilu uz sliku s unučicom te tome dodala hashtag #ProudGrandma.

“Prvi put zagrliti unuku jedan je od onih trenutaka koji sve stavlja u perspektivu i podsjeća vas na to što je stvarno važno u životu”, kazala je.

Inače, von der Leyen suprugom, liječnikom i akademikom Heikom von der Leyenom podigla je sedmero djece, rođene između 1987. do 1999. godine. U svojoj je bogatoj karijeri vodila čak tri njemačka ministrstva: obrane, rada i obitelji.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.