Prati nas

Show

Pa što onda?

Michael Douglas: Mislili su da sam Carysin djed, a ne otac

Douglas je kasnije na Instagramu objavio fotografiju s mature na kojoj se nalazi cijela obitelj u čijem je opisu istaknuo koliko je ponosan na svoju kće

Objavljeno

|

Michael Douglas s obitelji (foto: Instagram)

Američki glumac Michael Douglas (76) u emisiji The Kelly Clarkson Show prisjetio se neugodnog trenutka koji se dogodio na proslavi mature njegove kćeri Carys. Glumac je rekao da su roditelji drugih maturanata mislili da je on Carysin djed, a ne otac.

“Bilo mi je malo neugodno i zvučalo je grubo kada su mi ostali roditelji rekli: ‘Čestitam, sigurno si ponosan na svoju unuku’. U redu je. Nisam to shvatio ozbiljno, samo su pokušali biti ljubazni”, ispričao je glumac te istaknuo da se nije uvrijedio, nego da se samo nasmijao. Dodao je i kako je jako ponosan na svoju kćer te da je promocija bila lijepo osmišljena, iako je bila u pandemijskim uvjetima, prenosi Večernji list.

Douglas je kasnije na Instagramu objavio fotografiju s mature na kojoj se nalazi cijela obitelj u čijem je opisu istaknuo koliko je ponosan na svoju kćer. “Carys, čestitam tebi i cijeloj tvojoj generaciji. Tvoja mama i ja smo jako ponosni na tebe. Puno te volimo i uzbuđeni smo zbog tvoje budućnosti, jer najbolje tek dolazi”, napisao je i potpisao se s ‘Tata’. 

Oglas

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.