Prati nas

Ljubav

Sretnija no ikad

Pam ljubi 39 godina mlađeg, riješila se svih prijatelja koji su joj trovali vezu

Već idućeg dana upoznala ga je a svojim kćerima koje su se šokirale njegovim mladolikim izgledom. Pam je iznimno sretna što su kćeri blagoslovile njenu sreću, no prijatelji su joj okrenuli leđa.

Objavljeno

|

ljubav u zrelim godinama
Pam i Jonathan (foto: Pam Shasteen/Facebook)

Majka i baka Pam Shasteen objavila je da je iz života ‘šutnula’ prijatelje koji su joj kazali da ne odobravaju njenu ljubavnu vezu. Naime, Pam ima 60 godina, a njen ljubljeni Jonathan Langevin proslavio je tek 21 rođendan.

“Bila sam shrvana kad su mi rekli da mi Jonathan može biti unuk te da trebam liječenje. Još ne mogu vjerovati da ljudi kojima sam bila prijateljica 30 godina ne mogu biti sretni zbog mene. Jonathan je ljubav mog života i briga me za ogovaranja”, ispričala je zaljubljena baka iz Tulse novinarima.

Par se upoznao 2018. godine na Badoou, aplikaciji za hofiranje. Da je razvila afinitete za mlađe muškarce još u tridesetima, Pam ne krije. “Dok smo izmjenjivali poruke otkrili smo da oboje volimo astrologiju i aktivnosti na otvorenome”, objašnjava i dodaje da je ostala u šoku kada joj je Jonathan priznao da ima 19 godina, iako mu je na profilu stajalo da je dvije godine stariji. “Srećom, kazao je da voli starije žene.”

Tjedan dana kasnije, Jonathan je iz Minnessote prevalio 1.500 kilometara kako bi upoznao ženu svog života. Već dan kasnije primijetili su čudne reakcije okoline. “Jedna žena je svojoj prijateljici rekla kako smo odvratni. Čula sam to. Jonathan je možda desetljeća mlađi od mene, ali nije bio neiskusan. Znao je točno što radi. Tijekom idućih par noći sam se zaljubljivala u njega”, kaže Pam.

Tik pred povratak kući, priznala mu je da ga ljubi i to je bilo dovoljno da ostane zauvijek kod nje. Već idućeg dana upoznala ga je a svojim kćerima koje su se šokirale njegovim mladolikim izgledom. Pam je iznimno sretna što su kćeri blagoslovile njenu sreću, no prijatelji su joj okrenuli leđa.

“Govorili su mi da me Jonathan iskorištava. Nije mi trebala ta negativnost u životu”, dodaje. Tri mjeseca kasnije, Jonathan je kleknuo i zaprosio Pam: “Bila sam presretna. Cijeli život sam čekala srodnu dušu.”

Istog su mjeseca posjetili njegove roditelje u Minnessoti. “Bila sam jako nervozna, jer sam starija od njegove majke. No dočekala me je srdačno, raširenih ruku. Šalila se kako je Jonathan konačno pronašao zrelu damu. Od tada sam prijateljica s njegovim roditeljima. Moja unuka sada Jonathana zove djedom. Iako sam izgubila neke prijatelje, sretnija sam no ikad”, zaključuje zaneseno Pam Shasteen.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.