Prati nas

Vijesti

Blagdanski shoping

Radno vrijeme trgovina na Tijelovo (3. 6. 2021.)

Tijelovo, punim nazivom Svetkovina Presvetog Tijela i Krvi Kristove, katolički je blagdan. Slavi se u četvrtak poslije svetkovine Presvetog Trojstva.

Objavljeno

|

Koliko će cijene biti niže?
foto: MojeVrijeme.hr

U četvrtak, 6 lipnja, neradni je dan povodom blagdana Tijelova. Iako će mnogi taj dan “spojiti” s vikendom, trgovine neće zatvarati vrata. Ovo su objavljena radna vremena za Tijelovo.

Lidl

Većina trgovina radit će od 8 do 20, no neke manje trgovine radit će skraćeno do 14 ili 18 sati. Radno vrijeme svoje trgovine potražite ovdje.

Konzum

Poslovnice Konzuma će otvoriti vrata na Tijelovo, no zatvarat će se u različita vremena. One s najkraćim radnim vremenom raditi će do 13 sati. Za vama najbližu poslovnicu, provjerite radno vrijeme ovdje

Kaufland

Kaufland nije objavio posebno radno vrijeme za Tijelovo.

Interspar

Trgovine Interspara raditi će od 7 do 14 sati, a neke od 7 do 21 sat. Više informacija pogledajte ovdje

Tommy

Nije objavljeno posebno radno vrijeme.

Plodine

Nije objavljeno posebno radno vrijeme.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.