Prati nas

Satira

Riješit' ćemo!

Plenković protiv Bluetootha: Stiže još naprednije cjepivo. Za Hrvate samo najbolje!

Predsjednica i tajnik FAZU-a prinijeli su nam pozornosti ovaj problem i Vlada RH dijeli njihovu zabrinutost. Riješit’ ćemo, kazao je Plenković.

Objavljeno

|

Ilustracija: PlameniJazavac.com

U Hrvatskoj je čak 1.570.000 cijepljenih građana od čega je 1.301.000 primilo obje doze. Unatoč činjenici da se kod njih cjepivo pokazalo djelotvornim, a ozbiljnih nuspojava je iznimno malo, čini se da smo pred prekretnicom, barem što se cjepiva tiče.

“Idući tjedan imamo sastanak s upravom Pfizera kako bismo dogovorili da u Hrvatsku ubuduće stižu cjepiva protiv COVID-a s najmodernijom tehnologijom. Na ništa manje nećemo pristati. Za hrvatske građane samo najbolje. S ovim cjepivom svi će se htjeti cijepiti”, izjavio je premijer Andrej Plenković nakon sastanka užeg kabineta Vlade RH.


Naime, vodeći i svjetski priznati stručnjaci za imunologiju, poput dr. Srećka Sladoljeva, ali i brojni članovi Facebookove akademije znanosti i umjetnosti (FAZU), upozorili su da se cijepljene osobe uz pomoć pametnih telefona možda mogu detektirati kao mobilni bluetooth uređaji, prenosi portal Plameni Jazavac.

“U RNK cjepivima otkriven je grafenov dioksid čija ‘ljekovitost’ u cjepivu, barem meni, nije poznata, ali nam je svima poznat magnetizirajući učinak cjepiva na tkiva oko mjesta uboda. Da li je gafenov dioksid možda odgovoran da primitkom cjepiva postajemo rijetki ‘mobilni’ uređaji?” upitao se značajno Sladoljev.

“Gledajte, svjesni smo tog problema”, kazao je Plenković i dodao: “Svakom bistrijem pučkoškolcu jasno je da je bluetooth za ovakvu primjenu zastarjela bežična tehnologija, jer veza se može ostvariti u promjeru od otprilike 10 metara oko uređaja. Deset metara, evidentirajte to! Jeste li evidentirali? Kako mislite da s takvim ograničenjem možemo kontrolirati umove i tijela cijepljenih, a što od vlade zahtijevaju tajni centri moći vođeni Billom Gatesom i Georgeom Sorosem? Neće proći. Ili kako bi moj prijatelj Charles Michel rekao – Ils ne passeront pas!

“Prošlog tjedna sastali smo se s predstavnicima Facebookove akademije znanosti i umjetnosti (FAZU) koji su pred nas stavili svoje zahtjeve. Sastanak je prošao u konstruktivnom ozračju, kako to već bude s ljudima koji su iznimno posvećeni učenju iz Facebook komentara. Predsjednica FAZU-a KasandraNoktiPrivatno i tajnik Odjela za šokantno Matko Nije Bitno prinijeli su nam pozornosti ovaj problem i Vlada RH dijeli njihovu zabrinutost. Riješit’ ćemo. O svemu ćete biti blagovremeno obaviješteni”, kazao je Plenković.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP