Prati nas

Show

Provokativno

Fotkom u bikiniju Maja Sever proslavila 50. rođendan

HTV-ova zvijezda svojom je objavom oduševila brojne obožavatelje.

Objavljeno

|

Maja Sever (foto: Sandro Bura)

Novinarka i urednica javne televizije, Maja Sever, objavila je na Twitteru ulazak u drugo životno poluvrijeme. Naime, Sever je upravo proslavila 50. rođendan.

“Danas punim 50. Evo prigodne fotografije u bikiniju”, napisala je Maja i duhovito priložila fotografiju na kojoj možda i jest u bikiniju, no dok pozira ispod grma kapara vide se samo njeno lice i ramena.

“Ostani takva kakva jesi i ne mijenjaj se ni milimetar. Puno sreće i zdravlja i veselja i ljubavi. I nek’ ti se ostvari sve što si sama poželiš”, napisao je jedan obožavatelj u komentarima fotografije. “Ta hrabrost za provokativnu fotografiju dolazi sa zrelošću! Pa uživaj u zrelosti i mudrosti, ali i sitnim radostima”, dodala je obožavateljica.

“Diplomirala je na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Kao studentica počela surađivati u Dječjem programu HTV3, u rujnu 1991. počinje izvještavati o Domovinskom ratu u Hrvatskoj. Kao ratna reporterka izvještavala s gotovo svih ratišta u Hrvatskoj i BiH”, stoji uz ime Maje Sever u HRT-ovom leksikonu.

“Poslije nastavlja raditi u Informativnom programu kao reporterka, urednica, voditeljica. Uređivala je središnji Dnevnik, uređivala i vodila Vijesti, Hrvatsku uživo i druge emisije. Od 2013. do 2016. vodila redakciju Hrvatske uživo. Kao politička reporterka izvještava uživo s najvažnijih političkih događanja. Sudjelovala u velikim projektima HTV-a, kao što su praćenje parlamentarnih i predsjedničkih izbora. Dobitnica HND-ove nagrade Novinar godine 2017. Članica Programskoga vijeća HRT-a od 2015-19.” navodi HRT.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.