Prati nas

Show

Jedna pravo, dvije krivo

Nije samo za bake! I zlatni olimpijac obožava igle za pletenje. Pogledajte njegove kreacije

Jedino što me održalo normalnim u svemu jest moja ljubav za pletenjem i šivanjem, kazao je Tom Daley.

Objavljeno

|

Tom Daley (screenshot: Eurosport)

Olimpijske igre u Tokiju – sve su samo ne obične. Tom dojmu pridonio je i Tom Daley, britanski zlatni olimpijac u disciplini skokova u vodu. Pozornost je privukao svojim nesvakidašnjim hobijem, barem kad se o muškarcu radi.

Naime, kamere su uhvatile Daleya kako na tribinama – plete. Malo je trebalo da društvene mreže preplave fotografije 27-godišnjeg sportaša u nacionalnom dresu kako živce smiruje pletaćim iglama. “Pogledajte našeg Daleya – izvadio je igle”, kazala je u prijenosu BBC-jeva komentatorica Katherine Downes nagađajući da je mladi sportaš pletivo namijenio svojem sinu.

Britanski sportaš ranije je svoje pletenje nazvao “tajnim oružjem” dodajući: “Jedino što me održalo normalnim u svemu jest moja ljubav za pletenjem i šivanjem.” Svoje kreacije Tom redovito objavljuje na Instagramu. Pogledajte neke od njih.

Oglas

Daley je 2008. godine kao 14-godišnjak postao najmlađi britanski olimpijac svih vremena, a u Tokiju je osvojio zlato u sinkroniziranim skokovima u paru s Matthewom Leejem. U braku je sa scenaristom i oskarovcem Dustinom Lanceom Blackom.

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.